Computers Laptops ? Contact Informatie

Reviews

Bekijk ook onze reviews op Google:

Google Reviews

Review plaatsen

Om misbruik te voorkomen kunnen alleen onze klanten een review plaatsen op deze pagina.

Een week na de levering van uw bestelling ontvangt u hiervoor automatisch een uitnodiging via e-mail.

Karel Hopman

(25-06-2020)

Uitstekend geholpen. Samen een laptop uitgekozen die perfect aansluit aan mijn behoeftes. Goede service & kwaliteit.

Nienke Smit

(14-06-2020)

Snel geleverd. Prima service !

P.Auberlen

(30-05-2020)

Ls,
Snelle en goede levering
PC voldoet en werkt uitstekend
Mvg Peter Auberlen

Eddie Jacobs

(12-06-2019)

Zeer goede service .Zijn zeer secure met verzenden en uitleveren en verpakken.
Gaan zeker meer bestellen daar .

J.G. Altena

(25-05-2019)

Wat moet ik nog meer schrijven dan dat alles uitstekend verlopen is. Duidelijke afspraken, duidelijke adviezen, duidelijke en zeer vriendelijke benadering. Een uitstekende kwaliteit voor de prijs van het aangebodene. Uitstekende service en verzending. Bedankt!!!!!

Connie bakker

(25-04-2019)

Snelle levering , duidelijke site. En garantie , ook op gebruikte computers.

Piet S

(28-11-2018)

Een 10 is een hoog cijfer. Maar dat is terecht ! De afgenomen refurbished PC was vlg. spec. en zag er keurig uit. De verzending / verpakking was correct. En dat voor een allezins aantrekkelijke prijs. Gewoon top !

Blox

(30-09-2018)

Desktop HP - MT 3300

Heb deze pc als reserve aangeschaft.
Als je wilt kun je ook nog een lagere videokaart inbouwen.
Zoals de HD-5450 voor te gamen.
Maar als basic pc voor words of internet is deze ruim voldoende.

Kees 6-2-2018

(13-02-2018)

Ik ben uitermate tevreden omtrent mijn aankoop van de door U geleverde laptop. Alvorens tot de koop besloten te hebben kreeg ik een goede voorlichting en uitleg. PEr is een goede kwaliteit/,prijsverhouding. Ik beveel anderen deze ( nog) bescheiden onderneming van harte aan.

Edward

(15-01-2018)

Snelle service en een prima laptop. Enkel wat stickervlekken achterop het scherm. laptop werkt tot nu toe perfect.

Wilfred Ariens

(29-12-2017)

MCOM reageert snel en adequaat op mails. Het apparaat dat ik daar gekocht heb werkt prima.

Helaas was de defecte dvd-speler door de controle gekomen, maar dat defect heeft MCOM snel hersteld.

Ik ben zeer tevreden over het apparaat en de contacten, dus als ik weer iets nodig heb, dan wend ik me weer tot deze onderneming.


Bert

(23-12-2017)

computer gekocht bij mcoom. Had een vraag en kreeg met whatsapp meteen een volledig antwoord.
Computer besteld, werd op de hoogte gesteld via whatsapp.
Kreeg de computer keurig ingepakt de volgende dag in huis.
De manier van werken van Mcom geeft veel vertrouwen en ik zou anderen aanbevelen om bij dit bedrijf te kopen.
Verder een duidelijke website en vriendelijke dienstverlening.

Ronald

(16-12-2017)

Vorige week een 'zo goed als nieuwe' DELL laptop besteld. Snel en zeer goed verpakt geleverd en de computer ziet er echt als nieuw uit en werkt perfect. Ben er erg tevreden mee! Tip voor op de website: misschien handig om aan te geven of er een DVD speler in zit of niet.

co Vianen

(03-11-2017)

snelle levering en bij het uitpakken bleek al hoe netjes het verpakt was de laptop ziet er gewoon super uit mooi scherm en toetsenbord
er stond bij dat er op de deksel wat gebruikerskrasjes zaten maar je moet zoeken om ze te vinden
start snel op al bij al een topper
en een aanrader
zeker aan te bevelen

Erik van Dijk

(19-10-2017)

Snelle en keurig verpakte levering.

De bestelde laptop (HP EliteBook) ziet er nog netjes uit en werkt super. Na het aanzetten van de laptop kwam ik meteen terecht in de Windows-configuratie wizard, met als gevolg dat ik slechts enkele minuten later een afgeconfigureerde laptop had om direct mee aan de slag te gaan.

Prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft zeer goed. Zeker een aanrader.

Frank Verhaaren

(17-10-2017)

Ik heb een Dell 790 gekocht. Door kleine problemen werd de computer wat later geleverd maar dat neem ik ze niet kwalijk. Hij kwam nog binnen de tijd dat ik deze nodig had. ik ben gewoon netjes geholpen en stelde wat vragen en kreeg vlot antwoord. Er was geen moeite teveel. De computer doet het naar wens. En de prijs ook.

Martin de Reuver

(16-09-2017)

Bij MCOM de Dell Optiplex 780 besteld. De volgende dag al in huis. Op de site stond in "zeer goede staat" en dat was ook het geval. Nauwelijks gebruikssporen. Alleen de de lade van de dvd-speler bleef steken maar dat was snel te verhelpen. Van binnen stofvrij. Inclusief Windows 7 (met een upgrade naar 10). Heb ik niet getest omdat ik er Linux opgezet heb.

Rob Luxemburg

(13-09-2017)

Kwalitatief goed product, lage kosten en snelle levering.
Ben er zeer tevreden mee.

Groet.

groenewoud

(07-09-2017)

goede pc gerecycled, goed contact en superservice en een goed product.
gewoon doen en kopen!

Marcel de Kroon

(03-09-2017)

Goede computer voor niet zoveel geld. Ben erg tevreden ook over de goede verpakking en snelle verzending.
Aanrader !

Hendriks

(17-04-2016)

Super, levering snel.
Reactie op mail, snel
Echt aanrader

Review plaatsen

Om misbruik te voorkomen kunnen alleen onze klanten een review plaatsen op deze pagina.

Één week na de levering van uw bestelling ontvangt u hiervoor automatisch een uitnodiging via e-mail.